Spoštovani starši!

Pouk na daljavo se še nadaljuje, dokler zdravstveno stanje v Sloveniji ne bo boljše.

Vlada RS je 30. 12. 2020 zaradi aktualnih epidemioloških podatkov podaljšala vse ukrepe, zato v naslednjem tednu izobraževanje na daljavo ostaja na vseh ravneh izobraževanja, vrtci pa bodo še vedno zagotavljali le nujno varstvo otrok. Zaenkrat so na MIZŠ zapisali, da to velja za vse učence v prvem tednu januarja. Več v priloženi okrožnici.

Kako bo dalje, vas bomo obvestili.

ŠE ENKRAT: hvala vam, da vašim otrokom pomagate pri delu za šolo, a skušajte jih navajati tudi na samostojnost.  Gotovo več pomoči potrebujejo mlajši učenci, a tudi oni se lahko hitro naučijo delati preko računalniške tehnologije. Verjemite, da zmorejo. Pomislite samo, kako hitro se otrok nauči igrati igrice na mobitel…Res, zmorejo.

Hvala vam za vso pomoč. Še naprej motivirajte svoje otroke in jih spodbujajte pri delu za šolo. Verjemite, da zmorejo, da lahko. Vsi mi pa si želimo, da se šolska vrata kmalu odprejo za vse učence, za vse otroke.

Za vse dodatne informacije, za pomoč, nasvet… smo vam na voljo vsi strokovni delavce šole. Naše kontakte najdete na spletni strani šole.

Leto 2020 se zaključuje. Prineslo je veliko. Vsakemu izmed nas, našim družinam, učencem, nam v šoli, okolju. Bilo so dogodki, katere bi želeli pozabiti, upam pa, da so nas naučili, kako jih preživeti, kako ceniti vse, kar nam je dano, kako se iz njih naučiti živeti bolje.

Hvala vsem za vse pozitivne izkušnje, ki plemenitijo nas, naše učence, naše ljudi, naše družine, naše kraje. Hvala vsem in vsakomur.  Pred zadnjim dnevom v letu pa vam želimo, da svoje domove okrasite  z nasmehi, z dobro voljo, pesmijo, pogovori, naj naši domovi zadišijo po prijaznosti, srčnosti, dobri volji, ugodju toplega doma, kjer sta doma sreča in zdravje.

Vse to pa skupaj ponesimo tudi v leto, ki prihaja. SREČNO 2021 vam izrekamo z ubranimi glasovi, prazničnimi napevi, lepimi melodijami naših učencev, zato prisluhnite Pravljični čarovniji, ki nas združuje. Namesto pravljičnega koncerta so jo pripravili nekateri naši učenci.

Vabljeni k ogledu in ostanite zdravi. 

Kolektiv OŠ in ravnateljica Breda Žunič

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)