Spoštovani starši!

Vlada Republike Slovenije je sprejela sklep, da se učenci od 6. do 9. razreda v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 izobražujejo na daljavo. V tednu od 26. 10. 2020 pa do 30. 10. 2020 so jesenske počitnice. Kako bo po njih, vas bomo obvestili, kakor hitro bomo to izvedeli. Obvestilo boste prejeli na maile, ki jih imajo razredniki učencev.

KAJ POMENI POUK NA DALJAVO?

Učenci svoje šolske obveznosti izpolnjujejo doma. Vsa navodila bodo prejeli v petek, 16. 10. 2020  v šoli, objavljena bodo na šolski spletni strani, določena navodila bodo/boste prejeli tudi na maile.

Šolska spletna stran: http://www.os-malanedelja.si

Lahko pa na internetu zapišete OŠ MALA NEDELJA in boste prišli do povezave. Odprete razred, katerega otrok obiskuje, odprete vse predmete in sledite navodilom učiteljev.

Vaša naloga je, da otroke spodbujate, da obveznosti opravijo, naredijo. Potrudili se bomo, da bo več  utrjevanja, ponavljanja, vaje v delovnih zvezkih, in da bodo vsebine lažje, primerne za samostojno delo. Učenci bodo delali po dnevnem urniku in verjemite, da zmorejo, da bodo obveznosti sposobni sami opraviti.

POMEMBNO JE, DA DELAJO SPROTI, DA OBVEZNOSTI OPRAVIJO, IN DA JAVIJO UČITELJEM, KAKO SO JIH OPRAVILI.

Za vsa vprašanja, dileme…smo učitelji na voljo.

Za vse informacije kontaktirajte ravnateljico: 041 354 909 ali na mail: breda.zunic@guest.arnes.si

ZAKAJ POUK NA DALJAVO?

Zdravstvena situacija v Sloveniji, Evropi, svetu ni najboljša. Pouk na daljavo se uvaja zato, da ostajamo doma, da se ne družimo, da omejimo stike, da  spoštujemo ukrepe, ki nam pomagajo ohraniti zdravje.

Vsak izmed nas lahko prispeva k temu, saj gre za vse nas: naše otroke, nas, naše starše, prijatelje, sorodnike.

Prav je, da se obnašamo in ravnamo odgovorno in preventivno – za vse nas.

Hvala vam za razumevanje, strpno in odgovorno naprej, da  ohranimo zdravje, saj se bo le tako pouk kmalu nadaljeval v šoli.

Ravnateljica Breda Žunič

(Skupno 400 obiskov, današnjih obiskov 1)