Spoštovani starši otrok vrtca in šole!

Po navodilih MIZŠ in NIJZ vas obveščamo, da smo zaradi zmanjševanja možnosti okužb in preprečevanja okužbe z različnimi virusnimi obolenji in s korona virusom sprejeli različne preventivne ukrepe.

Zaradi preventivne zaščite otrok, zaposlenih in vas staršev odpovedujemo različne dogodke, kjer bi se zbralo večje število otrok in obiskovalcev:

v četrtek, 12. 3. je odpovedana 5. predstava LGG abonmaja, ki bi bila ob v Kulturnem domu pri Mali Nedelji. Predstava bo odigrana, ko bodo umiljeni preventivni ukrepi.

vsa tekmovanja v okviru Šolskih športnih tekmovanj so do preklica prepovedi oz. odsvetovanja, odpovedana!  Kdaj se bodo predvidena tekmovanja lahko nadaljevala,  je odvisno od navodil pristojnih institucij, ki so odgovorne za javna navodila in določila (NIJZ, Ministrstvo za Zdravje in MIZŠ).

odpovedujemo tudi proslavi ob materinskem dnevu, ki ju za vas pripravljata vrtec in šola.

prav tako odpovedujemo različne popoldanske dejavnosti in druženja s starši, babicami, dedki, ki jih je predvideval vrtec (srečanje mamic in očetov, srečanje dedkov in babic, mavrični vrtiljak…).

če bomo v četrtek, 2. 4.,  imeli skupni roditeljski sestanek staršev, vas bomo o tem še obvestili.

Vse dejavnosti in aktivnosti bomo izvedli, ko se bo obdobje širitve virusnih obolenj zmanjšalo oziroma bo možnost okužb manjša.

O novih terminih odpovedanih aktivnosti vas bomo obvestili.

Hvala za vaše razumevanje.

Prijazne pozdrave.

Ravnateljica:

Breda Žunič

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)